Laser ontharing

Permanente laserontharing

We gebruiken de allernieuwste diodelaser van Mesoestetic: de Definitive plus.
Alle voordelen op een rijtje: nieuwste diodelaser, gekoelde behandelkop, 100% veilig, 3 verschillende golflengtes.


Lasertherapie is een methode tot het verwijderen van beharing overal op het lichaam. Het licht wordt geabsorbeerd in de haarschacht en bulbus. De kleurstof van de haar zorgt voor de geleiding van de warmte naar de wortel. Wanneer de kiemcellen in de bulbus zijn opgewarmd tot 70 ° Celsius, zal het haar compleet met de wortel loslaten van de voedingsbodem. Gemiddeld duurt het uitvallen van het haar drie à vier weken. Het haar groeit in drie verschillende fases. Alleen de zichtbaar groeiende haren kunnen worden behandeld. Loszittend, slapend haar absorbeert onvoldoende tot geen licht en kan niet effectief worden behandeld. Per behandeling bevindt 10-20% van al het zichtbare haar zich in de groeifase en verdwijnt voorgoed. Daarom zijn meerdere behandelingen nodig. Het eerste resultaat is normaal gesproken te zien na de eerste behandeling. Een zeer klein percentage van klanten reageert niet op de behandeling, om welke reden dan ook.


Resultaat is duidelijk zichtbaar na slechts 1 behandeling. Voor een permanent resultaat raden we ongeveer 6-8 behandelingen aan. Dit is afhankelijk van je huid- en haartype.

Verloop van de behandeling:

 1. Intakegesprek, aanmaak van een persoonlijke fiche & GRATIS testsessie
 2. Voorbereiden huid te behandelen zone
 3. Cooling gel wordt aangebracht
 4. Laser wordt op maat ingesteld
 5. Zowel klant als laserspecialist dragen een laserbril
 6. Start behandeling
 7. Je krijgt een overzicht mee naar huis met adviezen na de behandeling.
   

CONTRA-INDICATIES

 • Kanker
 • Zwangerschap
 • Koorts
 • Zonnebrand
 • Epilepsie
 • Bepaald medicijn gebruik (roaccutane, isotretoïne/ vitamine A crème, antidepressiva, St.Janskruid, antibiotica)
 • Pacemaker
 • Auto-immuunziekten
 • TATTOO KAN NECROSE VEROORZAKEN, op eigen risico!
 • Grote moedervlekken vermijden
Onderstaande prijzen zijn per behandeling en per zone.

Vanaf 2 zones: 10% korting
Vanaf 3 zones: 15% korting

2 GRATIS behandelingen na 8 beurten 

(*indien haartjes nog niet weg zijn)

- 50% korting op de onderhoudsbeurten (mits je alle sessies in ons instituut kreeg)

GRATIS intakegesprek en testsessie 

Ben je nog niet 100% zeker maar wil je het wel eens komen testen?
Dat kan! Boek een vrijblijvend intakegesprek met gratis testsessie.


PRIJZEN (prijs per sessie)

Bovenlip€ 35
Kin€ 35 
Wenkbrauwen€ 35
Oksels€ 85
Bikinilijn€ 85
Brazilian€ 105
Full bikini€ 125
Armen€ 130
Onderbenen (+knieën)€ 160
Bovenbenen (+knieën)€ 160
Volledige benen€ 310

Extra info

Voor de behandeling:

Dient U de te behandelen zone van uw lichaam zorgvuldig te scheren in het gewenste model. Het verwijderen van haartjes met de pincet, touwtjes, harsen en een epileerapparaat is ten strengste verboden, omdat dit het effect van de behandeling te niet doet. Meldt tatoeages, gebruik van bruin zonder zon en/of permanente make-up op gedeeltes die worden behandeld. Deze dienen te worden afgedekt. Wanneer u medicijnen gebruikt die lichtgevoeligheid veroorzaken, dient u dat altijd te melden. Tussen de behandelingen door kunt u altijd uw ongewenste haartjes verwijderen door gebruik te maken van een scheermesje, scheerapparaat of een scherp schaartje.

Tijdens de behandeling:

Hoe lichter de huid, hoe meer energie er wordt opgenomen door de haarwortel. Dit kan het aantal behandelingen beïnvloeden, omdat er waarschijnlijk minder behandelingen nodig zijn. Minimaal 21 dagen voor de behandeling absoluut geen zonnebank en / of in de buitenzon. Er kunnen hyper- en/of hypopigmentaties ontstaan en/of indien u onze adviezen, betreft de zon, niet gevolgd. In sommige gevallen kan er een tijdelijke roodheid ontstaan na de behandeling.

De nabehandeling:

3 Weken na de laatste behandeling wachten alvorens u gaat zonnen. Tijdens de behandel- periode sunblock gebruiken. Er kunnen hyper- en/of hypopigmentaties ontstaan en/of indien u onze adviezen, betreft de zon, niet gevolgd. In sommige gevallen kan er een tijdelijke roodheid ontstaan na de behandeling. Er kan eventueel Aloë Vera, of Flammazine gebruikt worden om eventuele gevoeligheden te verlichten.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x